20 febr: Nu är både Shasta och Marabou parade. Förhoppningsvis får vi två kullar i april.

Mer info om föräldrarna och bilder finns längre ned på sidan.

Kull 1

Pojkarna är på vä bilden och flickorna på den hö bilden. Nu håller de på och öppnar sina ögon. Idag har de fått klorna klippta för första gången.

2veckor2v

14 febr: Nu är valparna 10 dagar. De har fördubblat sin vikt. Som ni ser på bilden har midjan försvunnit, de ser ut som små limpor. Valparna är fortfarande döva och har inte öppnat ögonen än.

valpmage

Valparna kan också kravla sig runt i lådan. Idag fick vi ett brev på posten från pappa på Rossmix kennel, där i kuveret låg fina valpband i olika färger. Det röda och gröna bandet sitter på pojkarna. Lila, gul och rosa är på flickorna.

valp10dagvalpband

 Brisvalpvalp3dagvalp5dag

Tultgårdens Bris av Friheten och Svensk, Norsk och Finsk utställningschampion Rossmix Eye Catchers valpar är födda 4 febr.

Bris har exellent på nationell ustställning. A-höfter, fria armbågar och är ögonlyst ua. Eye Catcher har godkänt anlagstest i apportering i Finland. A-höfter, fria armbågar och ögonlyst ua. Fri PRA_GR1 och GR2.

                      Tv: Eye Catcher                                          Bris

Eye catcher2Bris 16 mån

 


 

Tultgårdens Mm Marabou är parad 20/2 med Sörbäcks Colourful Quatro.

Marabou har excellent och CK på nationell utställning, duktigh på att apportera dummies. Har A-höfter, fria armbågar och ögonlyst ua. Fri PRA_GR1 och GR2. "Zappa" har otaliga EXC, CK med placeringar i utställningsringen och även Reserv-Cert både i Sverigen och i Finland.  Zappa har mycket bra ledstatistik på sina tidigare avkommor. Han har B-höfter, fria armbågar. ögonlyst UA och Fri PRA GR1 och GR2.

Mm Marabou                                                  "Zappa"                 

Marabou.står2zappa                                                               

Marabou.sitterzappa


 

 Tultgårdens Spader Ess "Shasta är parad med Oxundas Unusual Unwyn. Nu hoppas vi på att hon blir dräktig och får valpar under vecka 16.

"Casey" som han kallas är välmeriterad med många Exellent med CK, Reserv-cert och även Cert i Finland på utställningar. Han har också startat på inoff workingtest.

Båda har A-höfter,armbågar ua och ögonlysta ua. Casey är fri PRA_GR1 och GR2.

                                Casey                                                    Shasta

CAsey4Shasta1

Här kämpar Shasta och Casey om en pinne.

shasta.casey

 

Här är en äldre bild på valpar som vilar ute i det fria 6  veckor gamla.

valpkullar-10